El Vendrell, 16 de febrer de 2022

 Avui, al matí, a l’Ajuntament del Vendrell, s’ha celebrat Junta Local de Seguretat, a la qual hi han assistit l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez; el subdelegat del govern de l’Estat a Tarragona, Joan Sabaté; la regidora de Policia, M. Luz Ramírez; el primer tinent d’alcalde, Christian Soriano; el Sotsinspector cap de la Policia Local, Andrés Herrero, així com diversos comandaments dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

A l’atenció als mitjans de comunicació posterior a la Junta local de Seguretat s’han destacat les dades següents del període 2019-2021:

-Els incidents al 2021 registrats pels cossos de seguretat al Vendrell s’han reduït en un 6,5% respecte el 2019, passant de 19.362 a 18.125.

-Es redueixen a la meitat els robatoris amb força als domicilis, passant de 261 a 137, i els robatoris amb força en establiments, passant de 58 a 30.

-Augmenten les detencions en un 35%, passant de 428 a 579, i la resolució policial en un 4%, per una major presència i eficiència policial.

-Els atropellaments es redueixen en un 15% passant de 26 a 22.

-Reducció de les ocupacions en un 39%.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha destacat que, tal com es desprèn de la valoració que s’ha fet a la Junta local de Seguretat, se segueix avançant per garantir la seguretat i convivència dels vendrellencs i vendrellenques, gràcies a la col•laboració entre totes les forces de seguretat.

A la Junta local de Seguretat també s’ha tractat la propera obertura d’una oficina del DNI al Vendrell. Així mateix, s’ha posat en valor el Pla de millora per la seguretat i convivència que s’està implementant des de la Policia local amb una major presència policial als barris.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell