El Vendrell. 15 de febrer de 2022

La programació del Temporada torna aquest febrer, amb una programació que s'allargarà fins a mitjans de maig, amb un total de 13 espectacles. El primer d'ells és aquest dissabte 19, a l'Auditori Pau Casals, i té el flamenc jazz com a protagonista.

'El flamenco jazz de la mano de Paco de Lucía' es tracta d'un concert pedagògic que explica la història de Paco de Lucía a través de la seva música. De manera cronològica, es narra l'evolució del genial guitarrista i les aportacions que va fer al flamenc, així com la creació d'un nou estil de música que avui s’anomena flamenc jazz, un gènere que el mestre va encunyar assentant les bases per a tota una generació de guitarristes, tant de flamenc com de flamenc jazz.
En aquest projecte s’hi suma, com a convidat especial, Carles Benavent, testimoni presencial de tots aquests esdeveniments, ja que va acompanyar Paco de Lucia per tot el món durant gran part de la seva carrera. Benavent és un músic de referència mundial que va trobar la manera d’encaixar el baix elèctric en el flamenc.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

'EL FLAMENCO JAZZ DE LA MANO DE PACO DE LUCÍA'
Dia: Dissabte 19 de febrer
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 15 €
Preu amb descompte: 12 €

Intèrprets:
Javier Martínez, direcció musical i guitarra flamenca
Ismael de Barcelona, guitarra flamenca
Carles Benavent, baix elèctric



©2019 Ajuntament del Vendrell