El Vendrell, 8 de febrer de 2022

El Club de Lectura de la Biblioteca Pública Terra Baixa, el més antic de la demarcació de Tarragona, celebra enguany el 20è aniversari, per la qual cosa engega un segon semestre de gran qualitat que comptarà amb la presència d’autors destacats i premiats.

La primera sessió del segon semestre, celebrada el passat gener, va estar centrada en Ramona, adéu, obra de Montserrat Roig. La següent trobada tindrà lloc el dimarts 22 de febrer, i servirà per comentar La casa de foc, de Francesc Serés.

El dimarts 29 de març arribarà la primera trobada amb un autor. Serà Joan-Lluís Lluís, autor de Junil a les terres dels bàrbars, obra guanyadora del Premi Òmnium a la millor novel•la de l’any 2021. I el dimarts 26 d’abril la lectura serà d’Una família, de Toni Sala, que també participarà en la trobada dels membres del Club. Aquestes dues sessions seran compartides pel Club de Lectura del Vendrell i el de la Sala de Lectura de Coma-ruga.

El dijous 26 de maig serà el torn d’Helena, dels vendrellencs Joan Fontana i Noelia Nogueiro, obra guanyadora del 14è Premi Helena Jubany. A més dels autors, també hi assistiran el pare i el germà d’Helena Jubany.

Per últim, en commemoració dels 20 anys d’activitats del Club de Lectura, el dimarts 14 de juny se celebrarà una sortida literària sorpresa.

Totes les trobades del Club seran a les 19 h, i tindran lloc a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca.

 

Foto: Arxiu



©2019 Ajuntament del Vendrell