El Vendrell, 26 de gener de 2022

Avui s’han presentat unes motocicletes elèctriques, deixades per part de l’empresa Ray Electric Motors a la Policia Municipal del Vendrell, que es provaran per tal de valorar la renovació del parc mòbil amb la substitució de les que es tenen actualment amb motor de combustió.
Aquestes motocicletes permeten fer un patrullatge més sostenible i àgil en entorns urbans, i tenen suficients prestacions per poder fer trànsit interurbà. Aquests models, a més, tenen una autonomia per poder ser utilitzats en dos torns seguits sense haver-los de tornar a carregar.
D’altra banda, la regidora de Policia Municipal, María Luz Ramírez, ha explicat que “en l’inici del nou curs policial, al mes de febrer, amb el nou comandament s’han fet uns canvis estructurals amb els quadrants que permeten poder tenir més agents de proximitat als carrers”. Pel que fa a les campanyes policials específiques que s’han fet darrerament, María Luz Ramírez ha dit que “ara, amb aquests canvis estructurals, es mirarà exactament les necessitats que puguin sorgir més endavant”.
I, a més, la regidora també ha informat que “a partir d’aquesta setmana s’implementa la utilització per part dels agents d’unes PDA amb una impressora mòbil per poder fer denúncies i enviar-les in situ directament a BASE per a una tramitació més àgil”.   



©2019 Ajuntament del Vendrell