El Vendrell, 3 de gener de 2021

 

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha donat avui la benvinguda als quatre agents funcionaris de carrera que s’incorporen a la plantilla de la Policia Municipal després de la corresponent convocatòria de concurs-oposició. Aquests quatre agents se sumen als cinc que també formaven part d’aquest concurs, però que ja s’han incorporat al servei perquè provenien de plantilles d’altres ajuntaments i, per tant, ja tenen la corresponent formació realitzada. En els cas dels quatre agents que han estat rebuts avui a l’Ajuntament, aquests inicien demà dimarts el curs de formació bàsica per a policies a l’Escola de Policia de Catalunya.

Aquesta convocatòria de places de funcionaris té com a objectiu reduir la interinitat en el conjunt de l’Ajuntament del Vendrell, i en particular a la policia local, per situar la taxa de temporalitat en les previsions de la normativa per a les administracions locals, que es situa al 8%.

Actualment, la plantilla de la Policia Municipal del Vendrell està formada per 92 agents i comandaments.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha manifestat la seva satisfacció perquè “per primera vegada en 10 anys s’han convocat places de funcionaris de policia local, per continuar millorant en seguretat ciutadana i reduir la taxa de temporalitat a l’administració local”. En aquest sentit, ha explicat que un dels objectius per a aquest any 2022 és reduir també les taxes d’interinatge en el cas dels comandaments per consolidar aquests càrrecs i fer que això reverteixi també en una millora de la seguretat ciutadana.

També com a objectiu de millora en relació a la Policia Municipal, l’alcalde ha avançat que s’està treballant ja en l’estudi d’alternatives a les actuals dependències del cos, ja que aquestes han quedat obsoletes. Una de les opcions que s’està valorant seria el trasllat de la caserna a l’edifici que es va dissenyar per a un futur esplai d’avis al Tancat.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell