El Vendrell, 30 de desembre de 2021

Entre les diferents activitats programades per L’EINA Servei d'Ocupació, la formació té una importància destacada. Com a vehicle per a la inserció laboral i tenint en compte que les ofertes de treball són cada vegada més específiques, la formació és una eina que condiciona les possibilitats d'accés al mercat laboral.

En aquest nou curs la programació de la formació ocupacional FOAP, projecte subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Educació i Formació Professional, el Fons Social Europeu i la Generalitat de Catalunya, oferirà un total de 8 cursos destinats a 125 persones, prioritàriament en situació de desocupació.

Els cursos estan pensats per a donar resposta a les necessitats dels sectors prioritaris de l'entorn comarcal i estan relacionats amb la formació en el sector de la logística, els serveis administratius i el comerç.

La major part de la formació impartida inclou certificats de professionalitat, que acrediten les competències professionals i garanteixen que la persona té els coneixements, les habilitats i les aptituds per a desenvolupar una activitat laboral d'acord amb les exigències del mercat de treball.

Els cursos tenen una durada que oscil·la entre les 250 i les 470 hores alternant-se la formació teòrica amb mòduls de pràctiques professionals no laborals.
ACTIVITATS AUXILIARS DE COMERÇ (2 edicions): 310 hores
OPERACIONS AUXILIARS DE SERVEIS ADMINISTRATIUS I GENERALS (2 edicions): 470 hores.
ACTIVITATS AUXILIARS DE MAGATZEM (2 edicions): 250 hores.
ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE MAGATZEMS: 400 hores
OPERACIONS AUXILIARS D’ENREGISTRAMENT I TRACTAMENT DE DADES I DOCUMENTS: 480 hores.

La persones interessades poden accedir a la informació completa a través de la web de l’EINA (www,leina.org), a l'apartat corresponent a la Formació Ocupacional en el menú del Servei d'Ocupació.

També poden posar-se en contacte amb l’EINA trucant al telèfon gratuït 900338833 o escrivint al correu formacio@leina.org.



©2019 Ajuntament del Vendrell