El Vendrell, 17 de desembre de 2021

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha fet avui una valoració positiva de les accions realitzades durant el 2021 sota el lema “El Vendrell sent la música”, una estratègia promoguda per la Regidoria de Cultura ha comptat amb la col·laboració d’altres regidories, i també d’entitats, per dur-la a terme i aconseguir que unes 2.000 persones hagin pogut gaudir de 13 activitats que s’han fet en diferents espais del municipi.

El projecte ha tingut en compte el món de l’educació i ha suposat el redescobriment de nous espais als quals se’ls ha donat una revalorització amb millores en matèria de via pública, enllumenat, medi ambient i parcs i jardins, i tenint cura del patrimoni amb la restauració d’escultures i manteniment d’elements arquitectònics.

Silvia Vaquero ha destacat que “El Vendrell sent la música és un projecte d’accés universal a la cultura que ha demostrat que la música té un poder transformador”. La regidora de Cultura ha anunciat que “al 2022 el projecte El Vendrell sent la música tindrà continuïtat i es vol fer un pas més amb la implicació de les escoles perquè els seus alumnes puguin ser agents directes en algunes de les accions que es vagin programant”.



©2019 Ajuntament del Vendrell