El Vendrell, 7 de desembre de 2021

El dissabte 11 de desembre, a les 20 h, al Teatre Municipal Àngel Guimerà, el Cor Zóngora tancarà la programació del Temporada Tardor 2021 amb la presentació del seu nou muntatge La vida és un bolero.

Els boleros són, originàriament, unes danses del segle xix que es ballaven a la península Ibèrica, i es van barrejar amb la cultura cubana com a dansa, no com a cançó. Com tantes altres vegades, la dansa demana a la veu que hi intervingui i li faci una lletra, una història…. I arriba el bolero, tal com el coneixem; dos o tres guitarristes, sovint amb algun percussionista, que toquen i canten plegats explicant històries, fonamentalment d’amor.

Angelitos negros, Ansiedad, Alma corazón y vida i La Paloma són alguns dels títols que es podran escoltar i que volen ser un homenatge a les veus d’Antonio Machín, los Panchos o Omara Portuondo, i de tants i tants intèrprets que han fet estimar aquest repertori.

Intèrprets
Cor Zóngora
Laia Batlle, solista
Anna Urpí, violí
Guillermo Prats, contrabaix
Jaume Piñol, bateria
Dani García, arranjaments i piano
Natàlia Catasús, direcció escènica
Montserrat Meneses, direcció musical

Entrades
Preu: 13 euros
Preu amb descompte: 10 euros

Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres 10 de desembre, de 10 h a 13 h, a la recepció de l'EMMPAC (plaça del Tívoli) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació: al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell