El Vendrell, 23 de novembre de 2021

La programació del Temporada tardor està arribant ja a la seva recta final. La propera cita és aquest dissabte, amb una obra de teatre, 'Classe', que ens plantejarà una sèrie de reflexions amb les quals s'hi pot trobar qualsevol família, en el seu dia a dia.

El fi­ll de la Sarah i el Brian té 9 anys. El seu mestre diu que li costa aprendre, que li podria anar bé un psicòleg. Però el Brian i la Sarah, que a més s’acaben de separar, no tenen bons records de l‘escola, ni dels professors. Per què el professor vol parlar amb ells?, què li passa al seu fill?, com s’ho prenen els pares?, quines són les reaccions i emocions que aquesta situació despertarà?
Una trobada entre pares i professor que mostra una triple confrontació divertida i punyent on xoquen les diferències de classe, els reptes del món educatiu i les dificultats a l'hora de relacionar-nos: a l'escola, a la parella, a la família.
L’equip de Sixto Paz Producciones segueix buscant textos d’autors poc coneguts amb missatges punyents, reflexius, que no ens deixin indiferents. I és que hi ha coses que no les veiem igual quan ens passen a nosaltres o bé a una altra persona.

Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

'CLASSE'
Autor: Iseult Golden i David Horan
Direcció i traducció: Pau Carrió
Intèrprets: Pol López, Carlota Olcina i Pau Roca
Producció: Sixto Paz Produccions

Dia: Dissabte 27 de novembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Durada aproximada: 1 hora i 25 min
Preu: 20 euros
Preu amb descompte: 15 euros



©2019 Ajuntament del Vendrell