El Vendrell, 16 de novembre de 2021

La programació del Temporada segueix aquest cap de setmana amb un concert d'una formació que no deixarà indiferent el públic de l'Auditori Pau Casals.

The Gramophone Allstars busca incansablement el punt de trobada entre el soul, el jazz i els ritmes jamaicans. Van començar a forjar la seva personalitat musical amb discos com Just delightin (2008), Simbiosi (2010) i Levitant a la deriva (2011) i, ja amb el grup ampliat fins al format de big band, Jazzmaica (2014) i Maraca soul (2017), on s'obrien cap a altres ritmes caribenys com el bugalú o el calipso. Posteriorment, han publicat diversos singles i EP: The Reel Influence (2019) i Let's get it on (2020). En aquest concert presenten el seu últim treball Love letter, una carta d'amor dirigida als Skatalites.

Sota la direcció musical de Genís Bou, The Gramophone Allstars compta en la seva alineació amb alguns dels joves talents més sol·licitats de l’escena jazzística catalana.

Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

Intèrprets:
Genís Bou, saxo tenor i direcció musical
Lluc Casares, saxo alt
Pau Vidal, saxo tenor
Pere Miró, saxo baríton
Pep Garau, Andres Tosti i Pep Tarradas, trompeta
Albert Costa i Sidru Palmada, trombó
Adrià Plana, guitarra
Eloi Escudé, teclats
Tito Bonacera, baix
Xoan Sánchez, percussió
Aleix Bou, bateria
Kathy Sey i Yolanda Sey, veu

'THE GRAMOPHONE ALL STARS BIG BAND'
Dia: Dissabte 20 de novembre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros

 



©2019 Ajuntament del Vendrell