El Vendrell, 9 d'e novembre de 2021

La programació del Temporada segueix aquest dissabte amb una reconeguda companyia, Atalaya Teatro, que es dedica, en gran part, a recuperar i donar valor a les obres clàssiques.

Anna Fierling, una venedora de quincalla coneguda com a ‘Madre Coraje’, oportunista, cínica i segura de si mateixa, va, en plena guerra, d'un territori a un altre canviant de bandera. La seva meta és sobreviure, lucrar-se amb la guerra i protegir els seus tres fills. Un debat entre la defensa de la seva família a ultrança i els seus interessos comercials.
Una metàfora de la societat en què vivim, embarcada en una desaforada carrera cap a l'èxit i el culte al mercat i la propietat; una carrera on es competeix a través de l'engany i el sotmetiment dels més febles.

L'obra ha rebut el premi al Millor Espectacle de Teatre a la VII edició dels Premis Escenaris de Sevilla, el premi a Millor Direcció al Festival de Teatre Ciutat de Palència, quatre guardons en els premis del Teatro Andaluz i vuit nominacions als Premis Max d’Arts Escèniques.
'Madre Coraje' forma part de la programació de Teatres en Xarxa, que els porta a fer una gira per teatres catalans, entre ells el Teatre Àngel Guimerà. Atalaya Teatro ja ha estat al TÀG amb l'obra 'El rey Lear'.

Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

Autoria: Bertolt Brecht
Direcció i adaptació: Ricardo Iniesta
Intèrprets: Carmen Gallardo, Lidia Mauduit, Raúl Vera, Jerónimo Arenal, Silvia Garzón, Manuel Asensio i María Sanz
Producció: Atalaya Teatro

 

Dia: Dissabte 13 de novembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Durada aproximada: 1 hora i 40 minuts
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros



©2019 Ajuntament del Vendrell