El Vendrell, 29 d’octubre de 2021

El mes de novembre arriba amb un complet i variat programa d’activitats tant a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell com a la Sala de Lectura de Coma-ruga, que justament el dia 4 compleix dos anys de funcionament. A més d’aquesta efemèride, entre les diferents propostes que protagonitzen el mes cal destacar la creació d’un nou Club de Lectura, dedicat en aquest cas al Teatre i la participació en una nova edició del projecte Biblioteques amb DO. Així mateix, des de la Biblioteca es dona continuïtat a la incorporació dels jocs de taula com a part del seu catàleg de serveis, ja sigui com a element per utilitzar al propi equipament o bé per formar part de tallers i altres propostes.

Destinades a tot tipus d’usuaris, entre les diverses propostes s’hi inclouen tertúlies literàries, presentacions de llibres, tallers, sessions de jocs o actuacions teatrals, entre d’altres.

BIBLIOTECA DEL VENDRELL

Activitats infantils

Dins les activitats destinades al públic infantil, la Biblioteca del Vendrell engega el mes el dissabte dia 6 a les 11.00h., amb una sessió de l’hora del conte en anglès. Sota el títol The Far West, anirà a càrrec de Kids&Us, i s’adreça als infants entre 4 i 12 anys.

El dilluns dia 15, a les 18.00h., els infants a partir de 4 anys podran participar en la sessió Avui juguem i mirem jocs i llibres de lògica, amb protagonisme dels jocs de taula.

I el dimarts 23, a les 18.00h., arribarà una nova sessió de l’Hora del Conte, complementada, en aquest cas, amb un taller. Destinada als infants entre 3 i 10 anys, porta per títol Les formes del modernisme, i anirà a càrrec de Còdol Educació.

Activitats per adults

Pel que fa al programa d’activitats per als adults, el dijous dia 25, a les 18.30h., arrenca un Club de Lectura de Teatre que s’estrena amb una sessió dedicada a l’obra Prostitución, de Andrés Lima i el director Albert Boronat, qui assistirà presencialment a la trobada.

El dilluns dia 29, a les 18.30h., i dins del projecte Biblioteques amb DO, se celebrarà una peça teatral transmèdia a càrrec de l’actor Pep Muñoz, i que porta per títol Donís Nu.

I dimarts dia 30, a les 19.00h., el Club de Lectura de la Biblioteca celebrarà la seva tertúlia mensual per comentar l’obra La drecera, de Miquel Martin.

Activitat per adults i infants

El programa d’activitats de la Biblioteca del Vendrell es completa el dissabte dia 13 a les 11.00h. amb la celebració d’una sessió, també inscrita en el projecte Biblioteques amb DO, en la que hi poden participar tant adults com infants a partir de 6-8 anys. Es tracta d’un taller de cosmètica natural per aprendre a elaborar sabó de vi amb oli d’oliva (els adults) i sabó de vi amb glicerina (els infants).


SALA DE LECTURA DE COMA-RUGA

Pel que fa a la Sala de Lectura de Coma-ruga, també presenta un programa d’activitats per adults i infants.

Activitats per a adults

La primera de les propostes arriba el dimecres dia 3 a les 18.00h., i consisteix en la sessió mensual del Club de Lectura de la Sala. La trobada servirà per comentar l’obra Una altra vida, encara, de Theodor Kallifatides.

I el dijous dia 11, a les 17.00h., tindrà lloc una sessió de jocs de taula destinada al públic adult.

Activitats per a infants

Pel que fa als infants, i en commemoració del segon any de funcionament de la Sala de Lectura, el dijous dia 4, a les 17.00h., tindrà lloc una sessió de l’hora del conte. Sota el títol Bum i el llibre màgic de les fades, anirà a càrrec de la Companyia Homenots, i està destinada a infants a partir de 4 anys.

Inscripcions prèvies

Tant les activitats de la Biblioteca del Vendrell com de la Sala de Lectura són gratuïtes. Però, per participar-hi, cal fer inscripció prèvia a partir del dia 2 de novembre, de manera presencial o trucant als següents telèfons:

- Biblioteca del Vendrell: 977 662 118
- Sala de Lectura de Coma-ruga: 977 680 558.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell