El Vendrell, 2 de novembre de 2021

El passat diumenge 31 d’octubre, des de les 8 del matí, la plaça Germans Trillas de Coma-ruga i els carrers dels nuclis marítims de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francà es van omplir de corredors, acompanyants i voluntaris.

A les 9:30 h es va donar la sortida a les curses de 5k, 10k  i mitja. A la Mitja va participar la Laia Cuscó  amb cadira de rodes acompanya per dos  corredors  del Club Tennis Romaní i un corredor del Club Esportiu Vila Olímpica. La seva arribada a meta va ser un dels moments més emotius de la jornada, un exemple més de la voluntat de la Regidoria d’Esports del Vendrell de fomentar l’esport inclusiu.

Un recorregut totalment pla va permetre als corredors millorar les seves marques i gaudir de la sensació de córrer pel passeig marítim. 1h 12 m i 37 s va ser el temps del primer corredor masculí de la mitja i 1 h 32 m i 31 s el de la primera atleta femenina.

Cal destacar que el 33% de participació femenina a les diferents proves que es van disputar a la Mitja del Vendrell confirmen que, també al Vendrell, el running femení ha augmentat en els darrers anys.

L’esport en família és una forma de transmetre valors als fills, i després de córrer els pares va arribar el moment dels  nens i les nenes, que també van tenir el seu protagonisme a la Mitja del Vendrell  amb una participació de 83 esportistes repartits entre les curses de milla, 800 m, 325 m i specials. Aquesta última cursa també va estar plena de moments entranyables.

El lliurament de trofeus va anar a càrrec de la representant territorial de l'Esport, Carmina Blay; l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martinez; el regidor de Clubs i Entitats esportives, Rubén Gràcia; la regidora d’Instal·lacions esportives, Mar Negro, i el regidor de Via pública, Alfons Herrera.

L’important volum de patrocinadors locals va permetre que els corredors que van fer pòdium marxessin a casa amb regals com una nit d’hotel, roba esportiva, cava i vins, classes de tennis, etc.

Per últim, però no menys important, els 55 voluntaris membres de diferents entitats esportives del Vendrell i d’associacions de voluntaris, coordinats pels membres de Protecció civil i Policia local, van garantir en tot moment la seguretat dels corredors.

Llistat de guanyadors/es

Fotos



©2019 Ajuntament del Vendrell