El Vendrell, 28 d’octubre de 2021

A mitjan del proper mes de novembre, l’inspector Jordi Altarriba deixarà de ser el cap de la Policia Municipal del Vendrell per incorporar-se a la plantilla de la policia local d’un altre ajuntament en comissió de serveis.

A partir d’aquest moment, les funcions de cap de la Policia Municipal del Vendrell les assumirà el sotsinspector Andrés Herrero, cosa que ja ha anat fent en els darrers 5 anys com a sotscap en substitucions amb motiu de vacances i llicències del cap.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha desitjat sort a Jordi Altarriba en la seva nova destinació i li ha agraït la tasca duta a terme al capdavant de la Policia Municipal durant tots aquests anys: “Jordi Altarriba, com a inspector en cap, és un element clau i fonamental, com el conjunt de la policia local, en la convivència i cohesió social al Vendrell, i amb aquest objectiu ha treballat i els resultats han estat notables”.

L’alcalde també ha fet menció a la  responsabilitat que tindrà a partir d’ara el sotsinspector Andrés Herrero, amb la confiança que l’assumirà amb la màxima professionalitat tal com ho ha fet en els darrers anys quan li ha tocat fer substitucions en absència del cap.


Apunts biogràfics

Llicenciat en Dret (2009) i amb formació en gestió i polítiques públiques de seguretat, Jordi Altarriba es va incorporar com agent de la Policia Municipal del Vendrell l’any 1986 i, durant 35 anys de carrera professional, ha anat ascendint en l’escala de comandament fins arribar a ser inspector en cap des del gener de 2007 fins a l’actualitat. L’any 2006 ja va exercir com a màxim comandament essent sotsinspector, plaça que va assolir l’any 2005.

Andrés Herrero es va incorporar com agent de la Policia Municipal del Vendrell l’any 1990, inicialment com a interí de platges. Des del 1995 ha anat ascendint en l’escala de comandament i des del 2007 és sotsinspector. Actualment s’està formant en Criminologia i en gestió pública de seguretat local.



©2019 Ajuntament del Vendrell