El Vendrell, 21 d’octubre de 2021

Ahir a la tarda, al voltant de les 19:30 h, a la plaça dels Germans Trillas, una patrulla de la Policia Municipal que anava a fer un servei a l’oficina de Coma-ruga va observar un vehicle amb dos ocupants que abans havien identificat dins d’una finca i el van aturar.
Es va comprovar que el conductor tenia el permís de conducció caducat, motiu pel qual va ser denunciat. També es va evidenciar que anava sota els efectes de begudes alcohòliques, però es va negar a sotmetre’s a les proves, per la qual cosa se li van fer diligècies penals.
A més, a l'interior del vehicle hi havia diverses bosses amb eines de diferents característiques de les quals no es presenta cap factura de pertinença i van ser comissades. També s’hi va trobar una quantitat important de substàncies, presumptament marihuana, i les dues persones van ser denunciades per tinença d’estupefaents.
D’altra banda, pel fet de comprovar que no tenia assegurança ni ITV vigents, el vehicle va ser immobilitzat i traslladat a les dependències policials i el propietari va ser denunciat.

Foto: Ramon Costa



©2019 Ajuntament del Vendrell