El Vendrell, 18 d'octubre de 2021

La programació del Temporada segueix aquest cap de setmana, amb doble programació: dissabte, al Teatre Àngel Guimerà, arriba un dels musicals de més èxit dels últims 10 anys, produït per la productora àudiovisual i teatral El Terrat.

I diumenge, a l'Auditori Pau Casals, un espectacle per a tota la família.

'Pegados, el musical' és la història d'un noi i un noia que es coneixen en una discoteca i que per aquestes coses de la nit o del destí, acaben consumant l'acte sexual en un lavabo.
La història podria acabar aquí, com acaben moltes històries nocturnes de joves, música i alcohol. Però aquest noi i aquesta noia es trobaran amb un problema amb el qual no comptaven: a causa d'una estranya, però explicable situació mèdica, ell no aconsegueix treure el seu “aparell sexual" de l'interior d'ella. Davant la impossibilitat de separar-se decideixen anar a un hospital.
I aquí és on comença de veritat la història. El noi i la noia, que estaran literalment “pegados”, es veuran condemnats a entendre's i a conèixer-se durant aquesta llarga espera en un box d'urgències. Una espera que serà tibant, esbojarradament còmica i, per sobre de tot, musical.

Fa prop de 10 anys, a l’Almeria Teatre de Gràcia es va estrenar un petit musical, que amb el pas dels anys s'ha anat convertint en un fenomen arreu d'Espanya. 'Pegados', després d'aquesta estrena barcelonina, va fer el salt a Madrid i d’allà, al món. Amb gairebé 800 representacions a l’esquena i amb més de deu produccions internacionals, a països com Mèxic, Argentina, Alemanya o Brasil, el musical va tornar a Barcelona a principis d'aquest 2021, amb una producció liderada per El Terrat, i que dissabte es podrà veure al Teatre Àngel Guimerà.

Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

'PEGADOS. EL MUSICAL'
Dia: Dissabte 23 d’octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Durada aproximada: 1 hora i 20 min
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros

Intèrprets:
Llibret: Ferran González
Música i lletres: Ferran González i Alícia Serrat
Direcció artística: Alícia Serrat i Enric Cambray
Direcció musical: Joan Miquel Pérez
Intèrprets: Iñaki Mur, Júlia Molins, Cinta Moreno i Raúl Patiño
Producció: El Terrat i Kaktus Music



©2019 Ajuntament del Vendrell