El Vendrell, 18 d’octubre de 2021

Amb l’objectiu de senyalitzar la ruta Coma-ruga un viatge en el temps es creen 10 tòtems informatius ubicats actualment a 9 punts d’interès de Coma-ruga (el tòtem núm. 8 del Tabaris es posarà quan s’acabi l’edifici, ja que s’ubicarà davant del mateix). Aquesta acció estratègica forma part del projecte FEDER de Coma-ruga i més concretament del seu apartat de creació de producte turístic. Els tòtems disposen d’informació en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès per davant i per darrere i van acompanyats d’imatges.

Mitjançant aquests tòtems, es vol facilitar tant a residents com a visitants la possibilitat de descobrir/aprofundir sobre:
Ruta de l’estiueig: la història de Coma-ruga.
Ruta del mosaic: informació sobre el patrimoni artístic creat per l’artista Santiago Padrós a Coma-ruga.
Punts de termalisme: informació sobre l’origen i les propietats de l’aigua termal a Coma-ruga.

Programació d’activitats culturals per al públic familiar dins el projecte FEDER
Aprofitant el proper pont de la Puríssima es preveu programar una sèrie d’activitats familiars relacionades amb el projecte FEDER i de posada en valor d’aquesta nova senyalització.

 

02 14 logos feder web

Aquesta acció està inclosa en el projecte "Recuperació i dinamització de l'espai públic i elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga com a elements estratègics de foment de l'activitat turística i econòmica”, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.



©2019 Ajuntament del Vendrell