El Vendrell, 14 d’octubre de 2021

L’Ajuntament del Vendrell conjuntament amb el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) i les entitats que formen part de la Comissió Inclusiva del PEE han estat treballant perquè la inclusivitat sigui efectiva tant als passats Casals d’Estiu com en les activitats extraescolars que s’han iniciat recentment.
En aquest sentit, s’ha activat el protocol perquè des del PEE es pugui dotar de les persones vetlladores necessàries per als infants amb necessitats educatives especials que s’inscriguin a fer  activitats extraescolars.
D’altra banda, a partir del 23 d’octubre s’iniciaran unes jornades de formació gratuïtes i obertes a totes les persones que treballen en activitats extraescolars per tal de tenir els coneixements necessaris de com poder desenvolupar-les de forma inclusiva. Informació i inscripció: peevendrell@gmail.com
La regidora d’Educació i Cultura, Silvia Vaquero, ha destacat que “aquest treball conjunt i transversal és fruit del compromís del govern municipal, del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) i de les entitats que formen part de la Comissió Inclusiva del PEE perquè l’educació, més enllà de l’escola, sigui totalment inclusiva”.

Programa de formació



©2019 Ajuntament del Vendrell