El Vendrell, 8 d’octubre de 2021

Enguany, la Fira de Santa Teresa recuperarà les cercaviles de cultura popular i de foc tal com ja es va fer per la Festa Major, adaptant el seu format a la situació sanitària de la pandèmia.
Pel que fa a la Cercavila Popular, que tindrà lloc el diumenge 17 d’octubre a partir de 2/4 d’11 del matí, es repetirà el protocol que es va fer per la Festa Major amb un canvi de recorregut, ja que s’iniciarà a la plaça Vella i finalitzarà a la plaça Nova.
I respecte a la Cercavila de Foc, que tindrà lloc el dissabte 16 d’octubre a partir de les 9 del vespre, es concentrarà a la Rambla i es faran enceses en diferents punts fins acabar a la plaça Vella.
El regidor de Festes, Christian Soriano, ha posat de relleu que “des del minut zero el govern municipal ha apostat per la cultura, tal com ja s’ha anat demostrant amb diferents actes festius i culturals que s’han fet, entre els quals cal destacar tot el que es va poder fer per la Festa Major. Per tant, tot i les restriccions, seguim tirant endavant i per la Fira tornarem a tenir cercaviles de cultura popular i de foc amb totes les mesures de seguretat”.

Foto: Festa Major 2021©2019 Ajuntament del Vendrell