El Vendrell, 5 d'octubre de 2021

El passat diumenge 3 d'octubre, a la tarda, la Policia Municipal del Vendrell va intervenir en un accident de trànsit al carrer de Mar.
Hi havia dos vehicles implicats, un que circulava i que va topar amb un altre que estava estacionat ocasionant danys a aquest vehicle i a propietats privades.
Quan es van apropar els agents, el conductor del vehicle que circulava presenta evidents símptomes d'anar sota els efectes de begudes alcohòliques i es va procedir a realitzar-li proves d’alcoholèmia, en les quals va donar com a resultat 0,84 mg/l en aire expirat a alcoholímetre.
Es va procedir a fer el seu trasllat a les dependències policials per tal de formalitzar la resta de proves i fer les diligencies penals per presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un vehicle sota els efectes de begudes alcohòliques, amb índex superior a 50mg/l d'aire expirat.
Com que el vehicle estava bloquejant completament al trànsit de la via, es va activar el servei de grua pel seu trasllat a l'espera de l'arribada de la grua del seu servei d'assistència en carretera.



©2019 Ajuntament del Vendrell