El Vendrell, 5 d'octubre de 2021

La programació del Temporada segueix aquest dissabte, en el que serà la primera cita a l'Auditori Pau Casals. Blaumut presentarà el seu últim treball discogràfic '0001'. És el seu quart disc d'estudi després d’Equilibri, l'exitós debut amb 'El Turista', i la confirmació amb 'El primer arbre del bosc'.


'0001' és un disc ideat com una peça conceptual, amb cançons que parlen de l'ésser humà, vorejant-ne la seva part racional, l'emocional i la més física. En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de formats i escenaris, girant amb naturalitat per teatres, auditoris, sales i festivals, oferint sempre un espectacular directe.

Les entrades estan pràcticament esgotades, tot i que encara es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

'BLAUMUT'
Dia: Dissabte 9 d’octubre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 20 euros / 15 euros amb descompte

Intèrprets:
Xavi de la Iglesia, guitarra acústica, clàssica, elèctrica i programacions
Vassil Lambrinov, violí i programacions
Oriol Aymat, violoncel
Toni Pagès, bateria, percussions i veus
Manuel Krapovickas, contrabaix, baix elèctric i sintetitzador©2019 Ajuntament del Vendrell