La programació del Temporada torna aquest octubre, amb una programació trimestral que inclou un total d'11 espectacles. La primera cita és al Teatre Àngel Guimerà, aquest dissabte 2 d'octubre, amb un equip d'actors coneguts com Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar, que portaran a escena 'Alguns dies d'ahir'.


L'argument es basa en una família que veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017.


La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions, cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos.


Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d’aquest llarg viatge emocional i polític.


Una obra que transmet els moviments socials i polítics viscuts a Catalunya des del 2017: dubtes, preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant als protagonistes tot allò que se succeeix als carrers.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

'ALGUNS DIES D'AHIR'
Dia: Dissabte 2 d’octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu: 17 euros / 13 euros amb descompte

Dramatúrgia: Jordi Casanovas
Director: Ferran Utzet
Intèrprets: Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar
Producció: Velvet Events



©2019 Ajuntament del Vendrell