El Vendrell, 23 de setembre de 2021

El proper diumenge 31 d’octubre, a partir de les 9:30 h, amb sortida i arribada a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga, tindrà lloc la 34a Mitja Marató del Vendrell amb un nou circuit per les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.
Hi haurà tres proves: la de 21 km, la de 10 km i la de 5 km. I al finalitzar aquestes proves, també es faran tres curses infantils (400 m, 800 m i una milla) i una Specials. El circuit és molt atractiu perquè és completament pla, sense pràcticament girs i es gaudeix d’un magnífic paisatge marítim.
Amb motiu de la situació sanitària actual, la inscripció està limitada a 300 participants i ja es pot fer al web www.mitjavendrell.com.
A més dels fantàstics regals que rebran els guanyadors de les diferents curses, aportats pels patrocinadors, entre tots els participants inscrits a les proves 21 km, 10 km i 5 km se sortejarà una estada a Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa.
El regidor de Clubs i Entitats esportives, Rubén Gràcia, ha destacat el retorn de la Mitja Marató del Vendrell als nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.  I també ha agraït la participació i la implicació de les entitats Runners El Vendrell, Filirun i Triathlon Penedès Costa Daurada en l’organització d’aquest gran esdeveniment esportiu, el qual també és possible gràcies a la col·laboració de diferents empreses.

Cartell



©2019 Ajuntament del Vendrell