El Vendrell, 21 de setembre de 2021

Fa gairebé un any que va entrar en funcionament el PasBus, el bus a la demanda, i des de llavors el creixement d’usuaris del servei ha estat cada vegada més important. El regidor de Transport, Rubén Gràcia, ha fet avui un balanç molt positiu d’aquest model, que arrencava els primers mesos amb una mitjana de 300 viatgers mensuals i que durant el passat mes d’agost va arribar a superar els 1.400 usuaris.

El gerent de l'empresa Autocars del Penedès, Josep Sivill, encarregada de la gestió del Pas Bus, ha confirmat l’èxit d’aquest servei i ha explicat que properament s’incorporaran diverses correccions per adaptar-se encara més a les necessitats dels usuaris i oferir així un servei més eficient.

Després de gairebé aquest primer any de funcionament, es conclou que, principalment, el bus a la demanda és utilitzat pels viatgers per necessitats relacionades amb la feina, els estudis, les visites mèdiques o per anar a comprar al centre del municipi. L’estació d’autobusos i l’Hospital són els dos punts que capitalitzen la majoria de viatges dels usuaris, que majoritàriament provenen de parades allunyades del centre com les de Mas Borràs, els Masos II, la Muntanyeta, l’Oasis o el Càmping Vendrell.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell