El Vendrell, 20 de setembre de 2021

 

El primer tinent d’alcalde, Christian Soriano, ha presentat avui dues noves accions del projecte “El Vendrell Avança”. D’una banda, la més immediata, és la creació d’un parc inclusiu a la zona escolar, en concret al parc ubicat entre l’Avinguda del Camp d’Esports i el carrer Barcelonès. En les properes setmanes, aquesta zona d’esbarjo serà remodelada i s’hi ubicaran equipaments de lleure adaptats per tal que també hi puguin gaudir nens i nenes amb mobilitat reduïda i altres necessitats motrius especials.
Segons el primer tinent d’alcalde, Christian Soriano, aquesta és una actuació “que va en la línia d’afavorir la inclusió i la diversitat al nostre municipi” i ha destacat que aquest serà el primer parc inclusiu del que disposa el Vendrell i la comarca.

D’altra banda, Soriano també ha avançat que en el ple del proper mes d’octubre es presentaran les bases d’uns ajuts al transport públic destinats als estudiants que cursin estudis universitaris o de Formació professional fora del municipi. Segons el primer tinent d’alcalde, “subvencionant una part del cost del transport volem ajudar els estudiants que han de fer front a l’alt preu de les taxes universitàries i dels estudis superiors”.

El primer tinent d’alcalde ha explicat que aquestes mesures s’inclouran en el pressupost del 2022, que ja s’està elaborant. En aquest sentit, ha explicat que en els propers dies es convocarà als grups de l’oposició per obrir converses i treballar per aconseguir un pressupost amb el màxim de consens possible.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell