El Vendrell, 31 d'agost de 2021

Amb motiu de la clausura de l’exposició “Retrats sota el foc” inaugurada al Museu Deu el passat 23 de juliol, el proper divendres 3 de setembre s’oferiran dues visites comentades. Per tal que ningú es quedi sense l’oportunitat d’assistir es realitzaran dues sessions, una a les 18 h i una altra a les 19 h.
De la mà de Daniel Garcia Crespo (DGC Fotografia) es farà un recorregut per la sala d’exposicions temporals del Museu Deu, on es mostra un projecte fotogràfic que rau en l’essència i idiosincràsia dels Balls de Diables, elements propis de les nostres festes majors que regalen detalls i moments que van més enllà de les espurnes, colors i soroll.
Aquests inputs i els sentiment de la gent que els aglutina sempre regalen moments màgics. Durant aquests anys i gràcies a aquest projecte el fotògraf ha pogut aprendre, descobrir i conèixer les diferents característiques de cada model d’actuació segons la població tot i que tots ells combreguen en un mateix denominador comú: la representació del bé i el mal.
La visita permetrà submergir-se entremig de retrats de vilatans, que uns dies assenyalats a l’any tenen com afició el foc festiu i esdevenen partícips directa o indirectament baixant a les places i als carrers, fent notori que allà s’hi està esdevenint festa. Contemplant les fotografies, l’espectador pot captar els moments tot just abans de l’encesa o fins i tot pot sentir-se enmig de les espurnes de foc.
L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia al Museu Deu, plaça Nova, 6 del Vendrell. 977666308 / museudeu@elvendrell.net



©2019 Ajuntament del Vendrell