El Vendrell, 25 d’agost de 2021

Per tancar un estiu ple d’activitats, que ha comptat amb exposicions, activitats familiars, rutes culturals i espectacles per a tots els públics, els museus del Vendrell tornen a trobar-se al vèrtex que els uneix: la plaça Nova.
Durant la passada celebració del Dia Internacional dels Museus, al mes de maig, ja van proposar un nou format d’activitats al carrer, aproximant la gran oferta cultural dels equipaments als veïns i les veïnes en un punt de conjunció d’aquests, la plaça Nova; en què es va poder visibilitzar l’ampli patrimoni de la vila, gràcies a l’espectacle “Museus amb màgia” que Màgic Pell va oferir durant dos dies; un espectacle que, a través de la màgia, va apropar l’esperit dels museus a infants i adults.
En aquesta ocasió, l’espectacle escollit és “La plaça Nova, un museu improvisat”, a càrrec de la companyia La Brimonda, en què a través de la comèdia i la improvisació dels actors el públic participarà activament en el desenvolupament de la representació. D’aquesta manera, els assistents no només seran espectadors del que succeeixi sobre l’escenari, sinó que també seran partícips, aportant les paraules necessàries per a la improvisació, i creant, així, un diàleg entre actors i públic i generant una obra col·lectiva i viva.
L’espectacle familiar tindrà lloc el 27 d’agost, a les 20 h, a la plaça Nova. L’entrada és lliure amb aforament limitat.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell