El Vendrell, 11 d’agost de 2021


El proper dijous 19 d’agost, a les 22h, el parc ubicat a l’Avinguda Baix Penedès amb la carretera de Sant Vicenç acollirà l’espectacle "De la poesia a l'acord", emmarcat en el projecte “El Vendrell sent la música”. Es tracta d’una proposta músico literària que té com a objectiu donar a conèixer una mostra de poetes musicats per diferents compositors al llarg del passat segle i inicis del XXI.
Els intèrprets del concert són: José Luis Espina (veu i guitarra); Javi Martínez (guitarra); Neus Soler (violí i recitat) i Albert Recasens (piano).

Tal com expliquen els artistes encarregats de la proposta, “si bé la literatura i la música són disciplines que es defensen per si mateixes en els seus diferents camps artístics, la fusió de la poesia i la música dóna com a resultat un univers nou que transcendeix la individualitat de cadascuna d'elles”.

El projecte "De la poesia a l'acord" té també un vessant pedagògic ja que, més enllà de la interpretació dels temes seleccionats, hi haurà una introducció prèvia a cadascun d'ells amb una breu explicació del context literari i social dels autors i autores.

En ocasió del concert, al parc de l’Avinguda Baix Penedès cantonada amb la carretera de Sant Vicenç s’hi estan fent uns petits arranjaments, ja que l’objectiu d’”El Vendrell sent la música” és també anar donar valor i més visibilitat a espais urbans menys coneguts i fer coincidir els esdeveniments artístics per fer-hi millores que permetin guanyar en qualitat de vida.



©2019 Ajuntament del Vendrell