El Vendrell, 19 de juliol de 2021

Ahir diumenge 18 de juliol, a les 20 h, va tenir lloc la 42a Cursa Popular Vila del Vendrell que va comptar amb la participació de 150 esportistes distribuïts en 3 curses: OPEN 6 km i INFANTILS 400 i 800 m.

Els guanyadors de la cursa de 6 km van ser:

-En masculí, primer, Naoufel Erraoui (3 Pak Team); segon, Oriol Ferré, (Club Esportiu Penedès), i, tercer, Xavi Jornet (Club Esportiu Penedès).    

-En femení, primera, Maria Larrosa (Transtxiatlon); Carol Menéndez (Runners El Vendrell), i, tercera, Katy Rueda (Runners El Vendrell).

-José Sánchez (Runners El Vendrell), com a primer local masculí.

-I Margarita Muñoz (Runners El Vendrell), com a primera local femenina.

A la cursa infantil de 800 m:

-En masculí, primer, Pau Toscano (Runners El Vendrell); segon, Hugo Ramón, i, tercer, Alejandro Gómez.

-I en femení, primera, Marta Gutiérrez (Runners El Vendrell), i segona, Paula Moll (FAC Valls).

I a la cursa infantil de 400 m:

-En masculí, primer, Pol Verdejo (Calafell); segon, Barthelemy Garnier, i, tercer, Lucas Cardo.

-I en femení, primera, Alba Toscano (Runners El Vendrell); segona, Claudia Ribó (Runners El Vendrell), i, tercera, Júlia López (Runners El Vendrell).

La Cursa Popular, a part de ser un esdeveniment esportiu festiu, lúdic i familiar, alhora, té un vessant solidari. Enguany, es van recaptar 261 euros destinats a becar infants que vulguin fer atletisme i no disposin de recursos econòmics. El regidor d'Entitats esportives, Rubén Gràcia, va fer lliurament dels diners al secretari de Runners el Vendrell, Sergi Calatayud.



©2019 Ajuntament del Vendrell