El Vendrell, 13 de juliol de 2021

Avui s'ha presentat el marketplace de comerç de proximitat del Vendrell, una plataforma de confiança i ràpida per poder fer la compra on-line en diferents establiments amb un únic pagament i rebre-ho a casa tot agrupat.

De moment, s'hi han adherit una cinquantena d'establiments del municipi, setze dels quals són parades del Mercat Municipal. A les xarxes socials d'Aprop El Vendrell (Facebook i Instragram) s'hi publicaran les novetats del marketplace i promocions comercials.

Mitjançant l'adreça elvendrell.aprop.online s'entra a la plataforma i la compra ha de ser d'un mínim de 25 euros. Si la comanda es fa abans de les 22 h, a l'endemà es rep el lliurament dels articles en una franja horària fixada actualment de 18 a 20 h. Per fer el repartiment, s'ha contractat una persona del Vendrell que fa els desplaçaments amb un vehicle logotipat. Si l'import de la compra supera els 99 euros, el transport és gratuït; si no, se li suma una despesa de 2,99 euros si es tracta d'una adreça del Vendrell, i un euro més si es tracta d'un altre municipi de la comarca. També hi ha l'opció de fer lliuraments a altres municipis de Catalunya i d'Espanya, però només en el cas que es tracti d'articles que no siguin frescos i amb la despesa de transport que correspongui en cada cas. Cal destacar que el pagament de la compra també es pot fer per Bizum.

El regidor de Comerç, Rubén Gràcia, ha posat de relleu la implicació i la col·laboració del CIT Comerç del Vendrell i del Mercat Municipal "a l'hora de posar en marxa aquesta plataforma de compra on-line per dinamitzar el comerç local, a la qual esperem que s'hi adhereixin més establiments".



©2019 Ajuntament del Vendrell