El Vendrell, 12 de juliol de 2021

El proper 18 de juliol es celebrarà una nova edició de la Cursa Popular del Vendrell. Organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell i amb la col·laboració del Club d’Atletisme Runners El Vendrell, serà la 42a edició d’una prova que omplirà els carrers del Vendrell d’esport i de color.

Enguany amb l’eslogan “Fent km, fas escola!” es vol fer reconeixement als esportistes de l’escola d’atletisme del Club d’Atletisme Runners El Vendrell perquè els nenes i nenes que desitgin fer atletisme i no tinguin recursos econòmics, el puguin practicar. D’aquesta manera tots els diners recaptats, en forma de donatiu, anirà destinats per becar a aquests nens i nenes.

La inscripció de la cursa, donat el caire solidari de la prova, és d’una donació mínima d’1€ per beneficiar nens i nenes que tenen dificultats per pagar la quota al club d’atletisme Runners elvendrell. Aquest donatiu s’haurà de donar en el moment de la recollida de dorsals.

També es fa una crida a tots aquells que vulguin donar un cop de mà en l’organització fent de voluntaris. Les persones interessades es poden posar en contacte amb runnerselvendrell@gmail.com

Es cel·lebraran 4 curses, tres per categories infantils i la cursa open oberta a tothom:

– 1a prova: 400m (1 volta circuit infantil) – Nascuts del 2012 en endavant
– 2a prova: 800m (2 voltes circuit infantil) – Nascuts del 2011 al 2008
– 3a prova: 3km (1 volta circuit open) – Nascuts del 2007 al 2004
– 4a prova: 6km (2 voltes circuit open) – Oberta a tothom

Inscripcions:

– on-line fins el dia 15 de juliol de 2021 a les 23:59h –> https://www.runnerselvendrell.cat/?page_id=3597
– Es podran realitzar inscripcions el dia de la cursa.
– Recollida de dorsals: el dia de la prova entre les 17:45 i les 20:00h a les carpes de l’organització situades a la sortida de la prova



©2019 Ajuntament del Vendrell