El Vendrell,9 de juliol de 2021

Ahir a la tarda l’alcalde del Vendrell va oferir una recepció a les membres del Club de Rítmica El Vendrell a la Sala de plens de l’Ajuntament del Vendrell, en reconeixement a la seva participació al Campionat d'Espanya Nacional Base individual i al Campionat d'Espanya Copa Conjunts, celebrat a Valladolid del 23 al 30 de juny passat. En concret, hi van participar 3 gimnastes individuals i 6 gimnastes de conjunt (5+suplent)

A l’acte d’aquest dijous també hi van ser presents el regidors d’Esports Mar Negro i Rubén Gràcia, així com els entrenadors de les gimnastes.

El Club Rítmica el Vendrell va valorar molt positivament la participació al Campionat, una experiència que ha permès a les gimnastes fomentar la cohesió de grup, la convivència i l’aprenentatge en valors. També van destacar la important 10a posició que va aconseguir Mirna Escobar, entre 92 gimnastes de la seva categoria.

L'alcalde va felicitar al Club i les gimnastes per la seva participació a la competició  i va animar-los a continuar gaudint i treballant aquesta disciplina esportiva. 

Les gimnastes que van participar al Campionat d’Espanya van ser:

Individuals:
Leyre Lagriba (Benjamí)
Mirna Escobar (Aleví)
Alba Nin (Cadet)

Conjunt Juvenil:
Laia Toldrà
Laia Tejero
Azahara Martín
Alba Valls
Giulia Marini
Irene García



©2019 Ajuntament del Vendrell