El Vendrell, 29 de juny de 2021

L’Ajuntament del Vendrell va celebrar ahir dilluns 28 de juny un ple ordinari, en el qual es va arribar als següents acords:

-Per unanimitat, es va aprovar sol·licitar pròrroga de qualificació com a zona turística a efectes d'horaris comercials del nostre municipi a la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya.  
-Per unanimitat, es va aprovar inicialment l'inventari de camins del terme municipal del Vendrell.
-Amb 11 vots en contra (Govern), 7 vots a favor (SP-ERC, Podem El Vendrell i Primàries Catalunya) i 2 abstencions (JxV i regidora no adscrita), no es va aprovar la proposta de resolució presentada pel grup municipal de Som Poble-ERC-AM per demanar el cessament de l'activitat de zona blava en el solar del C/ Cerdanya 3-5 i 7-9.
-Per unanimitat, es va aprovar la proposta de resolució presentada pel grup municipal de Som Poble-ERC-AM per avançar en el consens i l'aprovació del reglament de Festa Major, amb una esmena de la regidora no adscrita per ampliar el termini fins al 30 de setembre per tal de convocar la comissió d’estudi d’aquest reglament de la qual n’és presidenta.
-Per unanimitat, es va aprovar la proposta presentada pel grup municipal de Junts pel Vendrell per calendaritzar la impulsió del reglament de Participació Ciutadana.
-Per unanimitat, es va aprovar la moció presentada pel grup municipal de PSC per a la promoció de la salut mental i la prevenció del suïcidi.
-Per unanimitat, es va aprovar la moció presentada pel grup municipal de Som Poble-ERC-AM per al reconeixement públic del dol perinatal, gestacional i neonatal.
-Amb 10 vots en contra (PSC i Cs), 9 vots a favor (SP-ERC, JxV, Podem El Vendrell, Primàries Catalunya i regidora no adscrita) i 1 abstenció (AVP), no es va aprovar la moció presentada pel grup municipal de Primàries Catalunya per manifestar la satisfacció de l'Ajuntament del Vendrell davant l'aprovació de l'informe de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa en què es demana que els presoners polítics catalans siguin alliberats, que no es persegueixin més els exiliats i que s'acabi la repressió contra ex-alts càrrecs de la Generalitat i la condemna contra el president Torra; entre més.
Hi va haver l’absència del regidor Marc Robert del grup municipal Som Poble-ERC-AM.



©2019 Ajuntament del Vendrell