El Vendrell, 22 de juny de 2021

La programació del Temporada no s'atura a l'estiu, i els mesos de juliol i agost també tenen la seva pròpia programació, que permetran que la cultura al Vendrell no s'aturi al llarg dels 12 mesos de l'any.

Aquest estiu la programació es divideix en tres eixos: el 40è Festival Internacional de Música Pau Casals (9 concerts, del 10 al 22 de juliol, Auditori Pau Casals), el tradicional cicle 'Música a la Vila' (dimecres d'agost, pl Tívoli), i els concerts d'agost (Auditori Pau Casals).

Un cop finalitzin els concerts del FIMPC, enguany dedicat a la importància que Amèrica va tenir amb Pau Casals, iniciarà el dimecres 4 d'agost el tradicional 'Música a la Vila', amb l'Orquestrina Trama, un grup de joves fortament vinculats a la música i la cultura tradicional del Pirineu, que presentaran 'Mascareta style tour'.

El dissabte 7 d'agost arribaran a l'Auditori Pau Casals The Sey Sisters, un trio de veus negres, que convida a viure un sentit viatge musical des de les arrels del soul i la música africana fins al pop més modern.

El dimecres 11 d'agost seguirà el Música a la Vila amb els Fetén, Fetén, un reconegut duo castellà que ens proposarà un espectacle en directe connectat a les músiques d'arrel, a la nostra essència com a poble i cultura. Un recorregut pels ritmes populars de la Península Ibèrica, en un directe vital i enèrgic.

El divendres 13 d'agost, l'Auditori Pau Casals acollirà la coneguda Beth Rodergas, on presentarà el cinquè àlbum d’estudi que porta per nom ORIGEN, amb cançons gestades a foc lent i des de fa molt de temps; sempre compaginant les tres llengües amb què s’expressa: el català, el castellà i l’anglès.

El dimecres 18 d'agost la plaça del Tívoli serà l'escenari de l'actuació dels The New Catalan Ensemble, la tercera producció del NewCat, de nou liderada pel pianista i compositor Joan Díaz, que s'afegeix a la commemoració del 50 aniversari (2021-21) de la mort del considerat príncep dels poetes, Josep Carner.

El dissabte 21 d'agost Marcel i Júlia actuaran a l'Auditori Pau Casals. L’excantant i compositor de Txarango, Marcel Lázara, i la seva companya de viatge, Júlia Arrey, han construït un nou projecte musical, que després d’arrelar uns anys ara dóna els seus fruits: el seu primer disc 'En Òrbita'.

El dimecres 25 d'agost serà el torn de Laura Esparza i Carlos Esteban, que formen un duo valencià, nascut el 2019, la música dels quals reflecteix principalment força i sensibilitat al mateix temps.

Amb aquesta parella de músics es posarà punt i final a un estiu que pretén recuperar una desitjada normalitat, on la cultura al Vendrell ha de poder seguir formant part del nostre temps d'oci.

Les entrades pel Temporada d'estiu es posen a la venda a partir d'aquest divendres dia 25 de juny, a les 10 h, tant a la web www.temporada.cat com de forma presencial, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, els divendres (no festius) de 10 h a 13 h. Els espectacles de Música a la Vila són gratuïts, però caldrà reserva prèvia d'entrades, també a partir d'aquest divendres 25 de juny.

PROGRAMA TEMPORADA ESTIU 2021



©2019 Ajuntament del Vendrell