El Vendrell 21 de juny de 2021

En col·laboració amb les regidories d’Educació i de Cultura i l’institut escola Coma-ruga, en el marc del projecte Feder Coma-ruga s’ha desenvolupat un quadern educatiu per a explicar als alumnes de segon de primària la història d’aquest nucli marítim, competència que forma part del currículum escolar dins de l’àmbit de coneixement del medi.
En aquest quadern didàctic es parla de l’evolució històrica de Coma-ruga i dels espais naturals de les Madrigueres i de la Reserva marina de la Masia Blanca i es proposa als alumnes diferents exercicis per aprendre mentre juguen.
L’objectiu d’aquest quadern és donar a conèixer als alumnes la història de Coma-ruga de forma amena i establir així una vinculació amb l’entorn on viuen i que es converteixin en ambaixadors del territori.
La directora de l’institut escola Coma-ruga, Mireia Garcia, ha explicat que “la idea d’aquest quadern educatiu va sorgir en el procés de posar un nom al centre en el qual es va fer un estudi del nucli marítim per conèixer la seva història, llocs emblemàtics i personatges importants”. Mireia Garcia ha aprofitat l’ocasió per anunciar que el nom escollit per a l’institut escola és Coma-ruga.
La regidora d’Educació i Cultura, Silvia Vaquero, ha explicat que “a petició de l’institut escola vam creure molt convenient fer aquest quadern educatiu mitjançant un treball transversal i coordinat de les regidories d’Educació i Cultura i l’oficina tècnica del Feder Coma-ruga”.



©2019 Ajuntament del Vendrell