Un any més, CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, dona suport a l’Ajuntament del Vendrell al desenvolupament del projecte Concurs Joves amb Idees de l’Eina. El consistori ha rebut una col·laboració de 2.500 euros.
El projecte Joves amb Idees té com a objectius principals les activitats de cooperació entre les empreses i el foment de l'emprenedoria així com el recolzament educatiu per a joves en risc d’exclusió social.
El Concurs Joves amb Idees, és un projecte que fomenta l’esperit emprenedor entre els joves dels instituts del Vendrell amb l’objectiu de motivar-los per tal que generin idees empresarials i valorin l’autoocupació com a possible sortida professional.
A l’acte de signatura de la donació, que va tenir lloc aquest passat dijous 17 de juny, hi van assistir l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez.
Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.



©2019 Ajuntament del Vendrell