El Vendrell, 18 de juny de 2021

Del 23 al 27 de juny, a Coma-ruga, tindrà lloc el “T’Estiu El Vendrell”, una nova proposta de la Regidoria de Promoció Econòmica per a la promoció del municipi mitjançant diferents accions.
Un escenari en la recent remodelada plaça dels Germans Trillas serà l’espai d’animacions familiars, de concerts, de l’inici de visites guiades i de punt d’informació de tot el que es pot fer al Vendrell i als nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.
Tota aquesta activitat es complementa amb un espai d’artesania al passeig Marítim i amb una campanya de dinamització de bars i restaurants en col·laboració amb la restauració del Vendrell i el Baix Penedès.
La regidora de Fires, M. Luz Ramírez, ha destacat que “en el procés de moviment continu a la cerca de l’impuls que tant necessita el nostre teixit empresarial, presentem una nova proposta que pretén aportar una mica d’aire fresc per a la reactivació del sector turístic i de l’economia dels nostres comerços, bars, restaurants i allotjaments”.
I la regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha explicat que des de la seva regidoria es col·labora amb el “T’Estiu El Vendrell” amb dues activitats: una visita guiada per Coma-ruga, organitzada pel Museu Deu, i un concert del Ço del Botafoc que s’emmarca en l’acció “In crescendo” dins de l’estratègia “Sent la música” que fomenta la inclusió, la convivència i la descoberta d’espais patrimonials amb l’objectiu de dignificar-los.
D’altra banda, com un acte més per dona la benvinguda a l’estiu, també s’ha anunciat una ballada de sardanes que tindrà lloc el diumenge 27 de juny, a les 19:30 h, amb la Cobla La Nova Vallès i l’actuació de la Colla Sardanista Dansaires del Penedès.

Programa d'actes



©2019 Ajuntament del Vendrell