El Vendrell, 14 de juny de 2021

El Pla Educatiu d'Entorn (PEE) ha presentat una guia d’activitats d’estiu inclusives per a infants i joves del Baix Penedès, que ha estat el resultat d’un gran treball conjunt amb Aspercamp, Avancem Junts, escola Garbí i la seva AFA, institut Andreu Nin, ONCE, Associació Bàsquet Vendrell - Orange Stars, Consell Esportiu Baix Penedès, CDIAP, Associació Trèvol, EAP, CREDA, ELIC i regidories d’Educació, Serveis Socials, Esports, Cultura i Infància i Joventut. 

Una de les particularitats del projecte és que totes les persones que facin tasques de suport a les activitats comptaran amb una formació per ajudar-les a fer-ho amb la màxima professionalitat.

Tallers Joves amb un component solidari

I una nova proposta per a nois i noies de fins a 16 anys són els Tallers Joves que, a més, té un component solidari perquè els 5 euros d’inscripció es destinaran al projecte Fem Pinya de la colla castellera Nens del Vendrell. L’oferta d’activitats s’ha preparat a partir de les respostes rebudes en una enquesta que es va fer arribar als instituts, en la qual hi van participar 700 alumnes.

La regidora d’Educació i presidenta del PEE, Silvia Vaquero, ha explicat que “estem treballant perquè les activitats siguin accessibles a tothom i perquè en un futur ja no calgui haver de posar la paraula inclusives”.

Guia d'Activitats d'Estiu Inclusives

Tallers Joves Estiu



©2019 Ajuntament del Vendrell