El Vendrell, 4 de juny de 2021

Des de la Biblioteca Pública Terra Baixa i la Sala de Lectura de Coma-ruga s’ha programat una activitat centrada en els jocs de taula, que anirà més enllà de la pròpia activitat. De fet, s’inicia un nou servei i una nova secció que entra a partir d’ara a formar part de la pròpia col·lecció de la Biblioteca i Sala de Lectura. Entenent el joc com a un recurs cultural més, com ho són també la música, el cinema, la lectura, el joc pot ser també una eina dinamitzadora, un vehicle per a l’aprenentatge, la inclusió i la interrelació social, o simplement una eina per gaudir resolent els reptes que ens plantegen.

Sota el títol Tothom a taula! És hora de jugar! té com a objectiu el d’oferir la possibilitat de gaudir d’una bona estona amb la família i amics jugant a jocs variats i de diferents tipologies. Se n’hi trobaran de cooperatius, d’equilibri, de paraules, d’agilitat mental o de lògica, des dels tradicionals escacs o Rummikub a d’altres com ara el Camelot J., l’Ubongo, el Monster Match, el Dobble, l’Alto Voltaje, el Primer Frutal, les Abejitas Zum-Zum, el Monza o el Halli Galli entre molts altres, fins arribar a més d’una setententa d’opcions.

L’acte de presentació es farà el proper dilluns dia 7, a les 17.30h., a la seu del Vendrell de la Biblioteca Pública Terra Baixa, i el dimecres dia 9 a les 17.30h. a la Sala de Lectura de Coma-ruga. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia. Per a més informació podeu trucar als telèfons 977 66 21 18 ó 977 68 05 58.



©2019 Ajuntament del Vendrell