El Vendrell, 2 de juny de 2021

El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha presentat diferents treballs que s’estan fent i que es faran amb l’ampliació de 85.000 euros al pressupost del 2021 per a millores de Pla Renove de voreres.
En aquests moments s’està actuant a la vorera de la plaça dels Germans Trillas que estava fora de l’àmbit d’obra del Feder Coma-ruga. Ara s’està fent una primera fase amb una ampliació de la vorera actual i es pavimentarà amb la mateixa rajola que hi ha actualment a la plaça dels Germans Trillas per donar-li homogeneïtat. Passat l’estiu, es continuarà l’actuació cap a l’avinguda del Balneari.
Ara també s’està finalitzant una senyalització extraordinària al c/ Pirineus (Bonavista) per ampliar el pas destinat per a vianants, les tasques de senyalització a la urbanització Torreblanca on s’ha aprofitat de fer algun canvi de sentit de circulació.
D’altra banda, s’està desplegant la senyalització de velocitat màxim de 30 quilòmetres per hora en la majoria de vials urbans del municipi, excepte en aquells carrers que són de plataforma única en què la velocitat màxima és de 20 quilòmetres per hora.
En relació a la reducció de la velocitat, s’aniran substituint els ressalts de goma i metàl·lics per uns d’asfalt perquè acústicament són menys molestos. Ja se n’han fet a la zona del Sanatori i ara se n’aniran fent a l’avinguda Palfuriana i a alguns carrers del Francàs, el Tancat i Mas d’en Gual.
I amb l’aportació extraordinària de 85.000 euros per a millores de voreres hi ha previst fer el següent: pavimentació del passeig Marítim entre la plaça dels Germans Trillas i l’avinguda de la Generalitat de Catalunya, continuació d’un tram del c/ Roquetes, realització d’una vorera al c/ Gavina de Coma-ruga, i al c/ Vilafranca del mateix nucli marítim es farà una reconstrucció de les voreres que estan malmeses.



©2019 Ajuntament del Vendrell