El Vendrell, 26 de maig de 2021

A partir del dijous 27 de maig  ja es poden fer les inscripcions als Casals d’Estiu de Coma-ruga, organitzats per l’Associació Trèvol, i que tindran lloc del 28 de juny al 27 d’agost a l’institut escola Coma-ruga (edifici blau). Com a novetat, aquest estiu també hi haurà un casal per a nois i noies més grans de 13 anys, el Trèvol Jove.
La inscripció és on-line mitjançant el correu electrònic casalsestiutrevol@gmail.com o al web https://xurt.es/6ysy4. Per a més informació: tel. 977 66 83 11 i al correu electrònic trevolassociacio@trevol.org.

I del 8 al 18 de juny, es podran fer les inscripcions als Casals d’Estiu El Vendrell, per a nens i nens de 4 i 12 anys, organitzats per l’Esplai Zig-Zag, i que tindran lloc del 28 de juny al 31 d’agost a l’escola Marta Mata. Enguany també hi haurà el Pira’t per a nois i noies de 13 a 16 anys.
La inscripció també és on-line mitjançant el correu electrònic casalsestiuvendrell@gmail.com. Per a més informació: tel. 610 750 172 i al correu electrònic abans esmentat, o a l’Edifici de Fàtima (c/ Pau, 12-14), de dilluns a divendres, de 17 h a 20 h.

Aquest any les entitats, en coordinació amb la Regidoria d’Infància i Joventut, han tornat a treballar perquè els infants puguin gaudir d’uns Casals d’Estiu amb totes les mesures sanitàries que comporta la Covid-19.

El regidor d’Infància i Joventut, Rubén Gràcia, ha destacat que “aquest estiu es podrà tornar a gaudir d’uns Casals segurs”, i ha agraït l’esforç de les entitats per fer possible que “aquest any també es puguin organitzar aquestes activitats de lleure tan necessàries per als infants amb tota seguretat”.



©2019 Ajuntament del Vendrell