La programació del Temporada abril-maig finalitza aquest dissabte, amb una obra teatral que ha estat un èxit de taquilla. Ja el primer dia de venda d'entrades es van esgotar, i hi ha moltes persones en llista d'espera. Per tant, el cartell de 'sold out' es tornarà a penjar aquest dissabte al Teatre Àngel Guimerà.

A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare: “No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit.” Per a l’Antoni Brugarol, és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent, que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes.
Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta.

Dia: Dissabte 22 de maig
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h


ENTRADES ESGOTADES!


Autor: Ramon Madaula
Direcció: Mònica Bofill
Intèrprets: Ramon Madaula, Jaume Madaula i Estel Solé
Producció: Bitó



©2019 Ajuntament del Vendrell