L’Ajuntament del Vendrell ha rebut el “Segell Infoparticipa” 2020 per la qualitat i transparència del seu web municipal. Aquest distintiu l’atorga el Laboratori de Comunicació Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i és el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals. La cerimònia de lliurament de la vuitena edició del Segell es va dur a terme aquest dilluns 10 de maig a l'Auditori de la Universitat Autònoma de Barcelona i hi va assistir l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez.

Des de la creació d’aquests guardons, amb l’anàlisi de les dades corresponents a l’any 2013, l’Ajuntament del Vendrell ha obtingut el segell en totes les seves edicions, havent repetit enguany, per quart any consecutiu, la seva qualificació més alta, un 96%.

Les administracions són avaluades a partir de 52 indicadors sobre la transparència de la comunicació pública i enguany s'han afegit quatre indicadors nous que fan referència a la publicació del codi ètic, les sentències judicials, l'accés al formulari de sol·licitud d'informació i l'informe sobre les peticions rebudes i la seva resolució.

Enguany, a l'edició 2020, s'ha atorgat el Segell Infoparticipa a 121 ajuntaments (vuit més que l'any passat), dels quals, 39 han obtingut un 100% d'indicadors positius. En el cas dels consells comarcals, onze d'ells obtenen el Segell Infoparticipa (cinc més que en l’edició anterior). Pel que fa a les diputacions, reben el Segell Infoparticipa les mateixes tres que el van obtenir a les quatre edicions anteriors: Barcelona, Girona i Tarragona.

+ info: https://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/el_vendrell



©2019 Ajuntament del Vendrell