El Vendrell, 11 de maig de 2021

El regidor de Festes, Christian Soriano, ha presentat un nou cicle d’actes festius al municipi amb el nom de Primavera Vendrellenca.
Es tracta d’un projecte transversal que s’ha elaborat entre les regidories de Festes, Cultura, Turisme, Gent Gran i Joventut, amb la finalitat de fer actes durant tots els caps de setmana del que queda de maig i de tot el mes de juny en diferents punts del Vendrell.
El primer acte que es farà dins del cicle Primavera Vendrellenca serà una sessió DJ que tindrà lloc el proper dissabte 15 de maig, de 19 h a 22 h, al pàrquing de l’avinguda del Camp d’Esports. L’aforament serà limitat, hi haurà taules i cadires perquè les persones assistents puguin seure, i s’haurà de fer una reserva prèvia mitjançant un enllaç que, a partir d’avui a les 12 h, es compartirà a les xarxes socials de l’Ajuntament del Vendrell i d’El Vendrell de Festa. Aquesta activitat està organitzada conjuntament entre la Regidoria de Festes i l’Àliga del Vendrell.
Christian Soriano ha explicat que “amb Primavera Vendrellenca neix un cicle de diferents actes festius que s’aniran explicant cada setmana, que té com a objectiu dinamitzar l’activitat relacionada amb el turisme, els comerços, bars i restaurants”.

Reserva la teva taula: https://ja.cat/Qjf0D

Cartell©2019 Ajuntament del Vendrell