El Vendrell, 6 de maig de 2021

La Policia Municipal del Vendrell ha incorporat al seu parc mòbil una furgoneta que permet fer patrullatge per tot el terme municipal i que té un equipament interior per poder fer tasques d’oficina mòbil.
Per tant, amb aquest vehicle es poden fer tràmits per accidents de trànsit, recollida de denúncies, atendre a domicili persones amb problemes de mobilitat, etc., amb les màximes garanties i qualitat i amb les mateixes condicions com si es fessin a la comissaria. I també està equipat per poder fer controls preventius i proves d’alcoholèmia a peu de carrer. D’altra banda, té la funcionalitat de poder-lo utilitzar com un centre de comandament avançat davant d’un incident o una catàstrofe rellevant.
I per tal de garantir els drets de la ciutadania i per millorar la seguretat dels agents en actuacions, i per dissuasió, la furgoneta també disposa d’un servei de vídeo registrament que permet gravar les actuacions.
La regidora de Policia, Mari Luz Ramírez, ha explicat que “aquest nou vehicle de la Policia Municipal servirà per millorar el servei dels agents en les seves tasques de seguretat, de prevenció i de control de trànsit, alhora que també permetrà facilitar i apropar l’atenció policial a la ciutadania per la seva funció com a oficina mòbil”.
Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell, ha posat de relleu que “la seguretat és clau i la proximitat que s’aconsegueix amb aquesta unitat mòbil és fonamental perquè la ciutadania tingui la màxima facilitat per poder denunciar fets delictius”.



©2019 Ajuntament del Vendrell