El Vendrell, 5 de maig de 2021

Avui al matí, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i el Subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, han anunciat que el Vendrell tindrà una oficina d’expedició del DNI al llarg d’aquest 2021.

La passada setmana, l’alcalde i el primer tinent d’alcalde, Christian Soriano, es van reunir a la seu del Ministeri de l’Interior a Madrid amb el secretari d’Estat de Seguretat, Rafael Pérez, per transmetre una vegada més la necessitat de tenir una oficina d’expedició del DNI i del passaport al municipi.

En aquesta ocasió, finalment, hi ha hagut una bona entesa entre les dues parts per arribar a un acord i poder fer realitat aquesta reivindicació històrica del Vendrell, i en els propers mesos s’aniran concretant la ubicació d’aquesta oficina i la data de la seva obertura. L’objectiu és que la oficina es pugui obrir dins d’aquest any 2021.

Segons ha avançat el Subdelegat del Govern a Tarragona, l’oficina del Vendrell comptarà amb una dotació de 6 funcionaris: 4 agents i 2 sotsinspectors.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, valora molt positivament aquesta gran notícia per al municipi: “Es tracta d’una reivindicació històrica dels vendrellencs i les vendrellenques de tenir una oficina del DNI al nostre municipi i tota la comarca, cosa que els facilitarà la tramitació d’aquest document i del passaport evitant desplaçaments a altres localitats per fer-ho”.

En aquest sentit, l’alcalde agraeix la bona predisposició del Ministeri de l’Interior i del secretari d’Estat de Seguretat perquè això sigui possible en un termini curt de temps.



©2019 Ajuntament del Vendrell