El Vendrell, 29 d'abril de 2021

 

Quan s’acosten aquestes dates, ja es comença a veure moviment al carrer de Santa Anna número 10, on s’hi troba el Museu d’Àngel Guimerà, i és que el 6 de maig cada any celebren el naixement del dramaturg vendrellenc més internacional.

Aquest 2021 faria 176 anys que va néixer Guimerà i, per això, des del museu, faran una jornada de portes obertes durant el dijous 6 de maig, de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h, per donar l’oportunitat a tothom qui vulgui d’acostar-se a la casa pairal de la família Guimerà i conèixer de ben a prop la trajectòria de l’escriptor i veure l’edifici familiar, que encara conserva elements originals del segle XVIII.

A més a més, a les 18:30 h oferiran l’espectacle “Terra baixa en essència”, amb l’actor Jordi Mateu, que s’endinsa en el món teatral de Guimerà a través d’una de les seves obres dramàtiques més importants, Terra baixa. Proposa una peça sorgida de cinc monòlegs, combinant el text dramàtic amb l'audiovisual que vol desgranar i alhora aprofundir en el conflictiu triangle amorós que formen els personatges principals de l'obra d'Àngel Guimerà, Manelic, Marta i Sebastià.

Les entrades són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia, ja que l’aforament és limitat, al telèfon 977 66 10 06, al correu electrònic museuguimera@elvendrell.net o al web https://museus.elvendrell.net.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell