El Vendrell, 7 d’abril de 2021

El Pla Educatiu d'Entorn, ha organitzat uns mòduls formatius bàsics en competències digitals on es podran adquirir més coneixements digitals. Les formacions s’impartiran on-line, amb places limitades i de forma presencial al Punt-Connecta (6 places).

 

MÒDUL 1: ENTORN EINES DIGITALS

Eines Bàsiques: Correu web de Gmail, Imprimir, Cerques a Google, Videoconferències... Dates i horari: 13, 20 i 27 d’abril de 18 a 20 h.

MÒDUL 2: ENTORN EDUCATIU

Opció A: Plataforma Formativa Moodle: Entrar a Moodle, Com participar al fòrum, Presentar un exercici o tasca, Fer un examen tipus test, Consultar notes, Enviar un missatge al docent, Obrir un llibre digital, Recursos educatius, Dinantia: enviar un missatge al tutor/a, adjuntar documents, La web de la nostra escola o institut... Dates i horari: 4 i 27 de maig de 18 a 20 h.

Opció B: Plataforma Formativa Classroom: Descarregar material del curs, Publicar un exercici fet, Contestar preguntes, Material que hi ha al drive, Consultar les notes, Enviar un missatge al docent, Amb mòbil o PC, Recursos educatius, Dinantia: enviar un missatge al tutor/a, adjuntar documents, La web de la nostra escola o institut... Dates i horari: 18 i 25 de maig de 18 a 20 h.

MÒDUL 3: ENTORN ADMINISTRACIÓ
Certificat digital i gestions: Certificats digitals (obtenir l'idCAT i l'idCAT mòbil, gestió del certificat, instal·lar, signar PDF...), Gestions amb l'Ajuntament (Seu Electrònica, Instància genèrica, notificacions electròniques, tràmits i gestions...), Consell Comarcal (tramitar beques menjador, tramitar el transport escolar...), Altres serveis de l'administració... Dates i horari: 6, 13, 20 i 27 d’abril de 18 a 20 h.


Inscripcions fins al 9 d’abril omplint el formulari (https://tinyurl.com/2h2rzyvb) o amb el QR que apareix al cartell, abans del 12 d’abril.

 

Més informació a: c/e peevendrell@gmail.com Tel. 977 664 002



©2019 Ajuntament del Vendrell