Després de Setmana Santa és moment d'iniciar la nova programació del Temporada abril i maig, amb un total de 8 espectacles repartits entre el Teatre Àngel Guimerà i l'Auditori Pau Casals. Fins al moment s'han venut ja 1.044 entrades, seguint la línia dels bons resultats obtinguts al llarg del febrer i març, en què la majoria dels espectacles es van realitzar amb les entrades esgotades. Del febrer-març es van vendre un total de 1.376 entrades.

A hores d'ara ja hi ha dos espectacles amb el cartell de sold out (entrades esgotades): Andrea Motis & Randy Greer, i Els Brugarol.

El primer espectacle arribarà aquest dissabte 10 d'abril i anirà a càrrec del conegudíssim Quim Masferrer i el seu 'Bona gent', un muntatge que ja estava programat al 2020 i que el confinament va obligar a aplaçar. Finalment arribarà al Teatre Àngel Guimerà aquest dissabte amb doble sessió (17h i 20 h), i amb totes les entrades venudes (només queda alguna butaca lliure a la sessió de les 17 h).

"Bona gent"

Durant anys, dècades i segles hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors..., però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.
Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic, en un espectacle únic i impossible de repetir, perquè n’és el protagonista. Un protagonista, o més ben dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència.

Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador.

 

QUIM MASFERRER 'Bona gent'


Dia: Dissabte 10 d’abril
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 17 h (1a sessió)
20 h (2a sessió)
Preu: 20 euros
Preu amb descompte: 15 euros

Autor i intèrpret: Quim Masferrer
Adjunt guió: Ferran Aixalà
Producció: Teatre de Guerrilla
Preu amb descompte: 13 euros



©2019 Ajuntament del Vendrell