El Vendrell, 6 d’abril de 2021

La plaça Nova va acollir un esdeveniment per impulsar el comerç i dinamitzar un espai juvenil amb totes les mesures Covid.

El passat dissabte 3 d’abril, la plaça Nova va acollir el primer Torneig FIFA 21 El Vendrell, organitzat per l’Ajuntament del Vendrell, amb la col·laboració del Comerç del Vendrell (CIT).

Amb un participació de 59 jugadors, al matí es van fer les rondes de sis partides simultànies i a la tarda es van realitzar les partides de quarts de final, les semifinals i la final.

Els guanyadors, que van rebre premis cedits per Comerç del Vendrell (CIT) i els patrocinadors del Torneig, van ser els següents:

-Primer classificat, Yassine Jadaoun, que va rebre un trofeu i una PlayStation 5

-Segon classificat, Rubén Conesa, que va rebre un  trofeu i una Nintendo Switch Lite

Els participants dels quarts de final van rebre una consola Game and Watch.

A més, el CIT va lliurar vals de 20 euros per gastar al comerç associat a tots els jugadors que van arribar a les partides de la tarda.

El regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano, ha valorat molt positivament l’èxit de participació en un esdeveniment “que va dinamitzar un punt de trobada juvenil amb totes les mesures Covid i que va generar activitat econòmica al comerç del centre del Vendrell”.  

Els resultats dels quarts de final, de les semifinals i la final es poden consultar al web municipal.



©2019 Ajuntament del Vendrell